MyLife Egyszeri díjas megtakarítás

Az egyszerűen értelmezhető befektetési konstrukciókat keresi?

Ezek a befektetések, bármikor elérhető vésztartalékként üzemelhetnek Ön és családja számára.

Több lábon szeretne állni? Esetleg újra megtakarítana?

Vésztartalékra és B opciókra mindig szükségünk van, ezért az egyszeri díjas megtakarítás egy nem vár eseményre pénzügyi megoldást jelenthet.

  • hosszú távú díjfizetési kötelezettség nélkül, rövid időre is megkötheti
  • jó megtakarítási lehetőség későbbi célokhoz is
  • kihúzhat a váratlan anyagi problémákból
  • nyugdíjbiztosításként is megköthető
  • kockázatvállaláshoz befektetési portfóliót választhat

Eszközalapok:

ALACSONY KOCKÁZATÚ

Az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor normál piaci ármozgás esetén kicsi a valószínűsége az extrém tőkevesztésnek. A tőkevesztés kockázata a helyes befektetési időtáv megválasztásával és megfelelő befektetési portfólió kialakításával tovább csökkenthető. Mindazonáltal extrém piaci árfolyamváltozások esetén (pl. államcsődnél) az alacsony kockázati kategóriába sorolt eszközalapoknál is előfordulhat teljes elértéktelenedés.

KÖZEPES KOCKÁZATÚ

A közepes kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor akár normál piaci ármozgás esetén is szignifikánsan alakulhat az eszközalap mögöttes befektetéseinek értéke, a befektető várakozásaival ellentétes piaci árfolyamváltozások hatásai szintén felerősítve jelentkezhetnek. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

MAGAS KOCKÁZATÚ

A magas kockázati kategóriába sorolt eszközalapok választásakor mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges nyereség, mind a piaci ármozgás révén keletkező esetleges veszteség extrém módon meghaladhatja a befektetők várakozásait. Az eszközalap jellegéből adódóan a mögöttes befektetések fokozott kockázattal járnak, beleértve a teljes elértéktelenedés lehetőségét is. A fentiekre tekintettel ilyen eszközalapok választása a fokozott kockázathoz mért kockázatviselő hajlandósággal és kockázatviselő képességgel, valamint a piac működésének alapos ismeretével rendelkező ügyfelek számára ajánlott.

Érdekel, szeretnék beszélni egy szakértővel!

formátum: év.hónap.nap